Rahoitus

BR Motor rahoitus

Ukrainan tilanne, inflaatio sekä sähkön hinta tulevana talvena pohdituttaa kaikkia. Konehankintaa miettivän kannattaa miettiä myös rahoitusta. Vaikka hinnat ja korotkin ovat nousseet, meidän mönkijöiden hinnat jopa laskivat nyt syyskuulle tultaessa ja samoin kävi mönkijärahoitusten kanssa. Korot tippuivat. Pystymme tarjoamaan rahoitusta edullisemmin ja pidemmälle ajalle kuin aikaisemmin. Osassa rahoituksista pääset myös laitteen omistajaksi heti. Hankinta kannattaa pätkiä pieniin kuukausieriin jota voit toki haluessasi lyhentää nopeammin.Uuteen mönkijään pääset halutessasi käsiksi jopa alle 100 euron kuukausimaksulla ilman käsirahaa. Näin voit varautua vaikka mahdollisesti nouseviin elinkustannuksiin talven aikana. Pistä viestiä tai soita. Teemme varsin nopeasti sinulle kilpailukykyisen rahoitustarjouksen, ilman että tarvitsee varailla aikoja tai odottaa mahdollisesti vapautuvaa asiakaspalvelijaa.

Järjestämme rahoituksen liki kaikkiin myymiimme kulkuneuvoihin ja tuotteisiin/ työsuoritteisiin. Suurin osa myymistämme mönkijöistä, veneistä, moottorikelkoista ei tarvitse välttämättä pakollista kaskovakuutusta tai edes käsirahaa.

Rahoitustarjous hoidetaan tapauskohtaisesti meillä ja saat rahoituspäätöksen useimmissa tapauksissa jo samana päivänä. Kysy henkilökohtainen tarjouksesi!

Muutamat yhtiöt saattavat tarjota rahoitusta myös nollakorolla. Kannattaa kuitenkin selvittää rahoituksen todelliset kulut ja luottokortin ollessa kyseessä kortin vuosimaksut ja korttiostosten hinta jatkossa.

Meiltä rahoitus liki kaikkiin myymiimme tuotteisiin, myös ilman käsirahaa!
Kysy luottopäätös meiltä!

Rahoituslaskuri

Myyntikohteen hinta: 20 000

Käsiraha: 2 000

Sopimusaika: 96 kk

Viimeinen maksuerä: 0

Kuukausierä
€/kk

Todellinen vuosikorko: %

Luottohinta yhteensä:

Toimistomaksu 900 €, rahoituksen perustaminen 175 €, korko 6.9 % sekä käsittelymaksu 13.90 €/kk sisältyvät rahoitusarvioon. Huomioithan, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä.

20000 175 6.9 13.9 0.1 0